סלט ירושלמי
מרכיבים:
שם המרכיב | כמות |
עגבנייה | 2 |
מלפפון | 1 |
צנונית | 3 |
חסה | 3 עלים |
ביצה קשה | 1 |
חומוס גרגירים מבושלים | 4 כפות |
שמן זית | 1 כף |
מיץ לימון | 2 כפות |
מלח, פלפל | לפי הטעם |
אופן / שלבי הכנה:
- חותכים מלפפון ועגבניות לקוביות בגודל בינוני
- מוסיפים צנונית פרוסה וחסה קצוצה
- מתבלים במלח, פלפל, לימון ושמן זית
- מוסיפים את גרגירי החומוס והביצה מלמעלה
טבלת ערכים תזונתיים לכל המנה:
שם המרכיב | מנות/ כמות |
קלוריות | 448 קק"ל |
חלבונים | 2 מנות |
פחמימות | 2 מנות |
שומנים | 1.5 מנות |