סלט ירושלמי
מרכיבים:
| שם המרכיב | כמות |
| עגבנייה | 2 |
| מלפפון | 1 |
| צנונית | 3 |
| חסה | 3 עלים |
| ביצה קשה | 1 |
| חומוס גרגירים מבושלים | 4 כפות |
| שמן זית | 1 כף |
| מיץ לימון | 2 כפות |
| מלח, פלפל | לפי הטעם |
אופן / שלבי הכנה:
- חותכים מלפפון ועגבניות לקוביות בגודל בינוני
- מוסיפים צנונית פרוסה וחסה קצוצה
- מתבלים במלח, פלפל, לימון ושמן זית
- מוסיפים את גרגירי החומוס והביצה מלמעלה
טבלת ערכים תזונתיים לכל המנה:
| שם המרכיב | מנות/ כמות |
| קלוריות | 448 קק"ל |
| חלבונים | 2 מנות |
| פחמימות | 2 מנות |
| שומנים | 1.5 מנות |