קציצות בקר
מרכיבים:
שם המרכיב | כמות |
בשר טחון | 1 ק"ג |
פירורי לחם | כוס |
ביצה | 2 |
בצל | 1 |
תפוח אדמה | 1 מגורד |
שום | 2 שיניים |
פטרוזיליה קצוצה | חצי כוס |
פפריקה מתוקה | חצי כפית |
מלח, פלפל | לפי הטעם |
אופן / שלבי הכנה:
- מערבבים את כל החומרים בקערה ומעבירים למקרר לשעה לפחות.
- מגלגלים לקציצות בגודל בעזרת כף.
- ניתן לצלות על מחבת פסים/ להוסיף לרוטב אדום
- מומלץ לחלק ל8 מנות
טבלת ערכים תזונתיים לכל המנה (ללא רוטב):
שם המרכיב | מנות/ כמות |
קלוריות | 309 קק"ל |
חלבונים | 2 מנות |
פחמימות | 1 מנה |
שומנים | 1 מנה |