קציצות בקר
מרכיבים:
| שם המרכיב | כמות | 
| בשר טחון | 1 ק"ג | 
| פירורי לחם | כוס | 
| ביצה | 2 | 
| בצל | 1 | 
| תפוח אדמה | 1 מגורד | 
| שום | 2 שיניים | 
| פטרוזיליה קצוצה | חצי כוס | 
| פפריקה מתוקה | חצי כפית | 
| מלח, פלפל | לפי הטעם | 
אופן / שלבי הכנה:
- מערבבים את כל החומרים בקערה ומעבירים למקרר לשעה לפחות.
- מגלגלים לקציצות בגודל בעזרת כף.
- ניתן לצלות על מחבת פסים/ להוסיף לרוטב אדום
- מומלץ לחלק ל8 מנות
טבלת ערכים תזונתיים לכל המנה (ללא רוטב):
| שם המרכיב | מנות/ כמות | 
| קלוריות | 309 קק"ל | 
| חלבונים | 2 מנות | 
| פחמימות | 1 מנה | 
| שומנים | 1 מנה | 
 
								