קציצות בקר
מרכיבים:
| שם המרכיב | כמות |
| בשר טחון | 1 ק"ג |
| פירורי לחם | כוס |
| ביצה | 2 |
| בצל | 1 |
| תפוח אדמה | 1 מגורד |
| שום | 2 שיניים |
| פטרוזיליה קצוצה | חצי כוס |
| פפריקה מתוקה | חצי כפית |
| מלח, פלפל | לפי הטעם |
אופן / שלבי הכנה:
- מערבבים את כל החומרים בקערה ומעבירים למקרר לשעה לפחות.
- מגלגלים לקציצות בגודל בעזרת כף.
- ניתן לצלות על מחבת פסים/ להוסיף לרוטב אדום
- מומלץ לחלק ל8 מנות
טבלת ערכים תזונתיים לכל המנה (ללא רוטב):
| שם המרכיב | מנות/ כמות |
| קלוריות | 309 קק"ל |
| חלבונים | 2 מנות |
| פחמימות | 1 מנה |
| שומנים | 1 מנה |