פשטידת גבינות וירקות
מרכיבים:
| שם המרכיב | כמות | 
| ירק אהוב חתוך גס ( פרחי כרובית , ברוקולי, טבעות זוקיני, פטריות בצלים) | 2 כוסות | 
| יוגורט פרו | 1 גביע | 
| גבינה לבנה | 1 גביע | 
| 3ביצים | 3 יח' | 
| אבקת אפיה | 10 גרם ( 1 שקית) | 
| קמח כוסמין | 3 כפות | 
| גבינה צהובה מגוררת | 1/2 כוס | 
| גבינה צפתית מפוררת | 1/2 גלגל | 
| מלח | 2 כפיות | 
אופן / שלבי הכנה:
- מקפיצים במחבת או צולים בתנור את ירקות הנבחרים עד שמקבלים צבע ומניחים בצד להתקרר.
- מערבבים בקערה את כל המרכיבים עד לאחידות למעט גבינה צהובה וגבינה צפתית.
- מוסיפים את הגבינות הנותרות מערבבים קלות.
- ומעבירים לתבנית בינונית עם נייר אפייה ( פיירקס , או תבנית עוגה רגילה)
- מפזרים אחיד אתהירקות בכל התבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 30 דק'
- מומלץ לחלק ל6 מנות הגשה
טבלת ערכים תזונתיים לכל המנה:
| שם המרכיב | מנות/ כמות | 
| קלוריות | 1170 קק"ל | 
| חלבונים | 5 מנות | 
| פחמימות | 5 מנות | 
| שומנים | 2 מנות | 
 
								