פסטרמה
מרכיבים:
שם המרכיב | כמות |
חזה הודו או חזה עוף | 1 או 3 |
חרדל | 2 כפות |
2 כפיות מלח | 2 כפיות |
דבש | 1כף |
פפריקה מעושנת | 1 כפית |
אבקת שום | 2 כפיות |
טימין קצוץ | 1 כף |
אופן / שלבי הכנה:
- מערבבים את כל המרכיבים מורחים על העוף ומניחים במקרר לשעתיים ( עדיף לילה שלם)
- מחממים תנור ל180 מעלות
- מניחים את החזה על רשת ברזל מתחתיה מניחים מגש ומעט מים לטפטוף נוזלים.
- צולים למשך 50-60 דק' (הודו) או 35 דק' לחזה עוף ובחצי הדרך הופכים את הנתח.
- לאחר הצלייה נותנים לנתח לנוח במקרר לילה שלם
- פורסים דק ומומלץ להכין כריך עם הלחמניית טחינה!
- מומלץ לחלק ל3 מנות הגשה
טבלת ערכים תזונתיים לכל המנה:
שם המרכיב | מנות/ כמות |
קלוריות | 610 קק"ל |
חלבונים | 4 מנות |
פחמימות | 0.5 מנה |
שומנים | 1 מנה |