פנקייק שיבולת שועל וחלבון
מרכיבים:
שם המרכיב | כמות |
חמאה | כף |
ביצה | 1 יח' |
יוגורט פרו 20 גרם טבעי | 1 גביע |
חלב | 1/3 כוס |
שיבולת שועל דקה (קוואקר) | 1 כוס |
קמח שיבולת שועל ( שיבולת טחונה דק) | 1/2 כוס |
אבקת אפייה | 1/2 שקית |
סודה לשתייה | 1/2 כפית |
מלח | 1/4 כפית |
סוכר חום כהה או מייפל טבעי | 2 או 4 כפות |
אופן / שלבי הכנה:
- מערבבים את כל היבשים ביחד בקערה אחת
- ממיסים חמאה במיקרו
- מערבבים את כל הרטובים ביחד בקערה נוספת.
- מוסיפים את היבשים לרטובים ומערבבים באופן מינימאלי עד לאיחוד המסות.
- מחממים מחבת עם מעט חמאה ויוצקים פנקייקים לפי הגדול שאוהבים
- מומלץ לחלק ל6 מנות הגשה
טבלת ערכים תזונתיים לכל המנה:
שם המרכיב | מנות/ כמות |
קלוריות | 1311 |
חלבונים | 3 מנות |
פחמימות | 11 מנות |
שומנים | 1 מנה |