פנקייק שיבולת שועל וחלבון
מרכיבים:
| שם המרכיב | כמות |
| חמאה | כף |
| ביצה | 1 יח' |
| יוגורט פרו 20 גרם טבעי | 1 גביע |
| חלב | 1/3 כוס |
| שיבולת שועל דקה (קוואקר) | 1 כוס |
| קמח שיבולת שועל ( שיבולת טחונה דק) | 1/2 כוס |
| אבקת אפייה | 1/2 שקית |
| סודה לשתייה | 1/2 כפית |
| מלח | 1/4 כפית |
| סוכר חום כהה או מייפל טבעי | 2 או 4 כפות |
אופן / שלבי הכנה:
- מערבבים את כל היבשים ביחד בקערה אחת
- ממיסים חמאה במיקרו
- מערבבים את כל הרטובים ביחד בקערה נוספת.
- מוסיפים את היבשים לרטובים ומערבבים באופן מינימאלי עד לאיחוד המסות.
- מחממים מחבת עם מעט חמאה ויוצקים פנקייקים לפי הגדול שאוהבים
- מומלץ לחלק ל6 מנות הגשה
טבלת ערכים תזונתיים לכל המנה:
| שם המרכיב | מנות/ כמות |
| קלוריות | 1311 |
| חלבונים | 3 מנות |
| פחמימות | 11 מנות |
| שומנים | 1 מנה |